| |

Meke2 yg ska bebel

Saturday, December 25, 2010

Panas Hati!!!Menyampah!!


Aaaarrrrggghhhhh!!!!!!
ngok!ngok!ngok!ngek!ngek!ngek!ngal!ngal!ngal!betul2 panas hati ini.penat menahan marah nie.. geram betul..korang nak tau x? tadi aku pergi pasal malam,macam biasa kalau nak pergi kena naik bas metro atau rapid. dalam perjalanan nak balik ada la pasangan couple nie..orang thailand kew myanmar aku pun xpasti...yang si awek duk sebelah aku..

tiba2 yang si pakwe nie pun nak menyelit jugak.dah kena hempit dah aku time 2.tapi xpew boleh relax lagi sebab x menyusahkan aku..bila aku diam,lama2 makin gedik pula die orang nie.. menyemak bercinta sebelah aku..siap peluk2 lagi...dah 2 yang si pakwe 2 boley laga2kan pulak tangan die kat tangan aku..(nasib baik pakai baju lengan panjang!)yang si awek 2 pulak boley menyandar kat aku!!marah sangat dah nie!!tapi aku boleh control lagi..kembang kempis hidung dek tahan marah..(korang xtau malu kew buat macam 2 dalam bas??)

tuk menunjukkan yang aku xsuka ngan peragai@kelakuan dia orang 2.aku gerak2 an badan dengan aku..(tanda aku x selesa)saja aku wat kasar2!!rasa an lantak ko!!tapi an die orang macam xada perasaan..wat donoo jew..pas 2 cakap2.(mengumpat aku la 2!!)dengan muka aq yang g tadi tahan marah,tiba abg tiket bas tegur aku.."x tersepit duk macam 2?" aku pula hanya mampu senyum dengan semanis-manisnya...

sabo jew la aku time 2..nasib baik aku bukan GOKU atau BEZITA kalau x.dah lama kena kame kame ha...xpun aku bertukar jadi SUPER SAIA t ada cahaya an,bila dah macam 2 mesti die orang tau aku tengah marahkan??k2, sambung balik.time aku nak turun bas,aku ingatkan si couple 2 nak bangun,makne nya bagi laluan kat aku nak kuar nie..tapi????dia orang boleh duduk jew,itu pun nyeret an badan dieorang sikit..wah3!!!nie dah melampau!

time 2 aku rasa nak MENCARUT jew...nak tau aku nak carut pew?bongok!bebal!!sengal ubi!!badak air!!monyet!!cipan!!tapir hangus!!segala nama binatang la kalau boley aku nak sebut..tapi aku hanya mampu sebut dalam hati jew..t malu plak die orang 2..macam 2 la ceritanya..sekian..

p/s:nak makan jagung..nak x??

4 comments:

good_boy said...

da follow...
"makam" jagung ea...haha

Azyie said...

salah tekan la...hahaha..

Nieza Micha said...

hoho... dulu selalu penah kene... lau naek bas awam memang cenggitu... tension... skng memang dah tak naek dah... byk warga asing... bangla, indon, myanmmar, thailand... sume dah conquer bas awam tu... grrr..XD

Dunia Mayaku said...

marah tul azie...sabo k..hehe..