| |

Meke2 yg ska bebel

Tuesday, December 21, 2010

Sengal Zone : Kotak Kata




  • Copy Header Sengal Zone dan letak link sekali ye kat bawah header.
  • Buat satu entri bertajuk : Sengal Zone : Kotak Kata
  • Selesaikan teka kata kat dalam kotak di atas.
  • Clue : Negeri di Malaysia, Baba n Nyonya kat sini
  • Jawab dengan simple je. cth : Pahang !
  • Post Entri link korang kat ruangan komen ni.


Okeh? Simple? hehe.. 10 pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang betul dan terpantas buat entri ni. okeh? :D So.. selamat berjaye ye rakan rakan ! ..moh la join....


dan jawapan nyer adalah..MELAKA...tempat aq dilahirkan...

4 comments:

Deeyaudeen Sabri said...

hehe. memang dah betul dah sume, tp header dengan link sengalzone xde.. :D

Azyie said...

dah ada dah..

Deeyaudeen Sabri said...

hehe..tenkiu :)

Eiymah Fahimah said...

Menarik! :-)