| |

Meke2 yg ska bebel

Thursday, December 23, 2010

Tutorial Title Bar Maker



Salam...
Salam satu malaysia..
Hari nie Aq nak ajar cam ne nak wat title bar maker..
Ala perkata yang gerak2 kat tab bar 2...cth: "welcome here"

  1. Korang Kena g kat >Title Bar Maker<
  2. Nanti keluar cam nie..
  3. Isi an pertkataan yang korang nak..
  4. Selain 2 korang boleh set an kelajuan nya.
  5. Kalau nak tengok hasil nya..sila preview dulu..
  6. Bila dah puas hati generate code dan copy code 2.
  7. Pas 2 g kat design>add gadget>html java/script>save.
  8. Dah ciap..
p/s:selamat memcuba..

7 comments:

athirah said...

nape klik link tu kuar page yg xphm... adehhh... btol ke link tu? huhuhu

Azyie said...

uik...cube balik..dah ok..

mie said...

nice!!!
nak kena cuba ni...

Zura said...

ooo...okey aziey..sesuatu yg baru...kena cube nie...

farzana selamat said...

heee... thanks azie!!! ak da wt da.. shomelll!!! ak suke.. tp klo nk tmbh gmbo cm ko wt tuh cmne lak?

Semarak Api said...

ooo ic.cmtu upenye care die..tenkiuu~

Azyie said...

macih semua..
farzana tmbh gmbo??
tmbh yg cm ne 2??
soalan anda kurang lengkap...