| |

Meke2 yg ska bebel

Saturday, January 29, 2011

Award Untuk Semua....

Photobucket

salam..hai3...ari nie aku dengan senang hatinya nak bagi korang semua award...tercetusnya idea ini sebab TARGET dah tercapai..dalam diam2 aku mencari siapakan FOLLOWER bertuah yang ke 222..hek3..tahniah aqWeeda , kerana sudi jadi follower aku yang ke 222..cantik an nonbor 2~~kat cini aku serta an gambar yang telah di printscreen oleh aku..tapi sayang..napelah aku xwat malam tadi t nampak la no 222 tue an..


disini jugak aku sertakan link ke blog beliau..kalau sudi poie la singgah..tak luapa juga untuk semua followerku yang lain..silalah ambik award ini kerana ini tanda perhargaan untuk korang semua..aku sayang korang semua..majulah kita bersama2..daa....

2 comments:

Aq Waeda,,, said...

wah!! terharunye!!thanks!!.no 222 mmg cantik.. :D ..
thanks tau.... :))

Lovely Bella said...

tahniah bt kamu!! :)