| |

Meke2 yg ska bebel

Sunday, January 16, 2011

Wuah3!! khurafat cite kalakar~~


salam..
salam satu malaysia... sebelum 2 biar aku gelak dulu ek.. hahahahahahahaha..hahahahahahaha.. semalam xdapat nak gelak puas2... dalam panggung kot,sia2 kena sound tepek t..

Al-kisah,macam nie cite nya..semalam aku keluar dengan bff aku..kita orang pergi mahkota parade nak tengok wayang..memang aku idam2kan nak tengok cite khurafat nie..bila dah time,aku pun masuk panggung..cite pun stat..xlame 2 dah stat dengar orang jerit..xpew aku xkesah..die orang takut sebab 2 jerit an..pas 2 member aku plak jerit ditariknya tangan aku..xboley blah betul tengak gelagatnya..aku pun gelak la..

xcukup ngan 2,dikejutkan plak ngan budak kecik ketawa,pew lagi sume gelak la..pelik an..tengok cite seram budak kecik 2 boleh kwtawa pulak..aku pun bantai gelak..lepas 2 akak yang duk belakang aku nie xhabis2 menjerit,siap ckap kat balak dia,xnak tengok...xnak tengok..tapi die tengok jugak..memang kelakar la..aku pun apa lagi batai gelakkan akak 2 terbahak2,ada gak la yang join aku gelak..

ish3...buruk an perangai aku..tujuan aku nak tengok cite seram x menjadi..nak dapat feel seram pun memang xdapat la..sebab aku bantai gelak jew memanjang..apa2 pun cite 2 memang best..aku suka..puas hati la tengok..macam 2 la cite nya..sekian..

p/s:tiap kali tengok cite seram mesti aku gelak..cite 2 xseram kew sebenarnya???

2 comments:

Mknace said...

:) :) :)
nangis syamsul baca nih
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Lepat said...

he..he...konfirm dia tengah bengang..he..he..