| |

Meke2 yg ska bebel

Thursday, February 24, 2011

Game ayat best... JOM CUBA!!!

Ayat2 Tarikh Lahir


1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:


January--------aku sepak

February-------aku lompat atas

March-----------aku karate

April-------------aku cium

May--------- ----aku terajang

June-------------aku peluk

July--------------aku buat sardin dengan

August-----------aku makan dengan

September------aku menari dengan

October----------aku menyanyi dengan

November-------aku jelir lidah kat

December-------aku lari keliling


2-Ambil ayat dari hari tarikh lahir korang:


1------- burung hantu

2------- makluk asing

3--------public phone

4------- basikal aku

5------- lelaki salji

6------- gangster kampung

7--------mobile telefon aku

8--------hantu jepon

9--------kawan baik nenek aku

10-------kawan lembu aku

11-------cikgu lama aku

12-------kerbau ayah kawan aku

13-------ahli bomba

14-------lembu mak aku

15-------kambing ayah aku

16-------kapak mak aku

17-------lesung batu

18-------pedang aku

19------ lelaki lembut

20-------tikus adik aku

21------ ninja

22-------Chuck Norris

23-------mee kari adik aku

24-------kambing aku

25-------pemain bola sepak

26-------buaya

27-------ayam serama

28-------ipod aku

29-------kucing engkau

30-------kutu rayau

31-------hantu jepun


3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan:

(p/s:untuk tahun ambik no akhir ajer)


1--------- di dalam kereta aku

2 ---------di atas katil engkau

3 ---------di dalam jamban

4 ---------di bawah katil

5 ---------di atas motosikal

6 ---------di bawah jambatan

7 ---------di atas bumbung rumah

8----------masa makan atas meja

9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku

0 -------- di dalam bilik tokwan


4-Ambil ayat dari color yang korang suka:


putih---------sebab aku suka macam tu

hitam--------sebab aku memang degil

Pink----------sebab aku memang terer

merah-------sebab ade suara yang bagitau aku

biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat

hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan

Purple-------sebab ada orang suruh

kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku

kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm

Orange------sebab aku pikir aku bijak

cokelat------sebab aku memang boleh buat

lain2---------sebab diri aku seorang ninja!


Contoh ayat lahir pd 29/06/1989 (p/s:untuk tahun ambik no akhir ajer)


aku peluk kucing engkau semasa jalan2 cari kucing adik aku sebab aku betul2 serius nak lakukan...


hek3...selamat memcuba....


5 comments:

Kucing Oren said...

28/8/1993

aku makan dgn ipod aku di dlm jamban sebab ada org suruh

hak hak hak...

laikcoklat said...

04/11/1989

aku jelir lidah kat basikal aku semasa jalan2 cari kucing adik aku sebab aku seksi dan aku boleh buat..

wakakaka...

shearasol said...

Aku buat sardin dengan i-pod aku (owh my gosh)di dalam kereta aku sebab aku memang terror

hmm mmg teror pown..huhu

ara said...

aku cium ninja bawah katil sebab aku suka...
pergh..
apa kah ini?
aahahaha

(:

miss lollipop said...

sy tag awk lm 1 bloglist...ajinkn dri utk join ea..

http://qifanyssweet.blogspot.com/2011/02/jom-terjah-bloglist-mas.html